Mazout bestellen? Vind een Esso mazout-verdeler

Getuigenissen

Mazout is een brandstof die u heel wat voordelen biedt. U hoeft dat niet zomaar van ons aan te nemen. Laat u overtuigen door particulieren en professionals die overal ter wereld in de praktijk met Esso Optiplus mazout verwarmen en/of werken.

 

Kris Jamar, Hasselt

“Mijn ouders stookten al met mazout en toen ik tien jaar geleden alleen ging wonen, koos ik er zelf ook voor. Ik vind het een groot voordeel dat je zelf kan beslissen wanneer je een bestelling plaatst. Daarbovenop is het ook nog eens energiezuinig.”

Renate Schröder, Dessel

“Ik stook sinds 1999 met mazout, want ik ben er erg tevreden over en vind het ook gebruiksvriendelijk. Je moet je tank weliswaar om de zoveel tijd laten bijvullen, maar het voordeel daarvan is dan weer dat je je verbruik perfect onder controle houdt.”

Steven Denon, technicus, CV Devroe

“Vóór men hier Optiplus gebruikte, was er veel meer roetafzetting in de ketel. Nu is die afzetting quasi verwaarloosbaar. Dat verschil is opmerkelijk. Dat bespaart ons heel wat onderhoudswerk. Afzettingen in de ketel zorgen bovendien voor een isolatielaag. Daardoor heb je meer energie nodig voor dezelfde warmte. Die verspilling beperk je door voor Esso Optiplus te kiezen.”

Hugo Verheyden, HVAC Coordinator

“Wij hebben twee stookolietanks van 100.000 liter en drie olieketels. Ik kies altijd voor Esso Optiplus. Die bestel ik bij een Esso-merkverdeler. Ze reageren daar altijd snel en correct na een bestelling. Soms staan ze hier al meteen de dag na mijn telefoontje. Zij leveren met vrachtwagens van 37.000 liter.”

“Ons bedrijf draagt veiligheid hoog in het vaandel. Van onze Esso-merkverdeler weten we dat zij aan alle veiligheidsvereisten voldoen. Zij zijn ooit door ons na een strenge procedure als leverancier geselecteerd.”

Premium Mazout

Op zoek naar premium mazout om uw huis te verwarmen?
Esso Optiplus is precies wat u zoekt.

Extra dienstverlening?

Meer gemak bij de bestelling, levering of het gebruik van mazout?
Uw verdeler helpt u graag.

2015 Esso mazout marktonderzoek gericht op eindverbruikers. De positieve ervaringen beschreven door de eindverbruikers, bijvoorbeeld een hogere efficiëntie, minder verwarmingskosten als gevolg van een lager verbruik en besparingen op onderhoudswerkzaamheden, kunnen mogelijk gekoppeld zijn aan andere factoren zoals type en leeftijd van de verwarmingsinstallatie.