Mazout bestellen? Vind een Esso mazout-verdeler

Getuigenissen

Mazout is een brandstof die u heel wat voordelen biedt. U hoeft dat niet zomaar van ons aan te nemen. Laat u overtuigen door particulieren en professionals die overal ter wereld in de praktijk met Esso Optiplus mazout verwarmen en/of werken.

 

Kris Jamar, Hasselt

“Ja, mijn ouders stookten met mazout en toen ik tien jaar geleden alleen ging wonen, koos ik er zelf ook voor. Ik vind het een groot voordeel dat je zelf kan beslissen wanneer je een bestelling plaatst en bovendien is mazout veiliger dan gas, want het kan maar ontvlammen bij een erg hoge temperatuur. Daarbovenop is het ook nog eens energiezuinig.”

Renate Schröder, Dessel

“Ik stook sinds 1999 met mazout en zou niet meer terug overschakelen op gas, want ik ben er erg tevreden over en vind het ook gebruiksvriendelijk. Je moet je tank weliswaar om de zoveel tijd laten bijvullen, maar het voordeel daarvan is dan weer dat je je verbruik perfect onder controle houdt.”

Steven Denon , technicus, CV Devroe

Steven Denon, technieker bij CV Devroe reinigt jaarlijks de boilers en schoorstenen van ExxonMobil in Machelen. Hij deed dit reeds toen er nog niet met Esso Optiplus werd gestookt. En hij merkt een aanzienlijk verschil.

“Vóór men hier Optiplus gebruikte, was er veel meer roetafzetting in de ketel. Nu is die afzetting quasi verwaarloosbaar. Dat verschil is opmerkelijk. Dat bespaart ons heel wat onderhoudswerk. Afzettingen in de ketel zorgen bovendien voor een isolatielaag. Daardoor heb je meer energie nodig voor dezelfde warmte. Die verspilling beperk je door voor Esso Optiplus te kiezen.”

Hugo Verheyden, HVAC Coordinator, ExxonMobil (Machelen)

Hugo beheert en coördineert onder meer de verwarming, van een kantoorruimte waar elke dag ongeveer 1000 mensen in alle comfort werken. Voor zijn mazoutleveringen werkt hij samen met een Esso-merkverdeler.

 “Wij hebben twee stookolietanks van 100.000 liter en drie Viessmann Turbomat-RN olieketels. Ik kies altijd voor Esso Optiplus. Die bestel ik bij een Esso-merkverdeler. Ze reageren daar altijd snel en correct na een bestelling. Soms staan ze hier al meteen de dag na mijn telefoontje. Zij leveren met vrachtwagens van 37.000 liter.”

“Ons bedrijf draagt veiligheid hoog in het vaandel. Van onze Esso-merkverdeler weten we dat zij aan alle veiligheidsvereisten voldoen. Zij zijn ooit door ons na een strenge procedure als leverancier geselecteerd.”

Premium Mazout

Op zoek naar premium mazout om uw huis te verwarmen?
Esso Optiplus is precies wat u zoekt.

Extra dienstverlening?

Meer gemak bij de bestelling, levering of het gebruik van mazout?
Uw verdeler helpt u graag.